NIEUWSBRIEF

April 2024

Hèhè, het weer slaat al wat om, we worden weer naar buiten getrokken! Pasen vieren we met de zelfgemaakte vilten paaseieren en wij zetten in op het voorjaar! Onze vaste coördinator Saskia gaat even genieten van welverdiende rust en hoopt in dit mooie seizoen haar derde kindje te begroeten. Daarover verder op deze pagina meer. Wat gaan we nog meer doen?


Voor welke thema gaat u?

Heeft u onze VR-brillen nog niet opgehad? Dan is dit uw kans! Op maandag 8 april en 29 april van 13:00 - 14:30 uur organiseert het Clockhuys Plein twee themamiddagen met behulp van de VR-brillen. De thema’s zijn Voorjaar en Bewegen. Een echte gezamen-lijke beleving met gebruik van een bril.


Leer meer over de online…

Op 2, 16 en 30 april kunt u deelnemen aan de Welkom Online-workshops. We hebben nog een paar plekjes over! Dus kom bij leren over de eerste stappen op het internet, online afspraken maken bij de huisarts of het ov gebruiken? Schuif aan! Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar info@clockhuysplein.nl of even binnen te lopen. 


Uitstapjes

Op zaterdag 20 april maken we een uitstapje  naar het indrukwekkende Kamp Westerbork. Gaat u met ons mee? De kosten zijn €17,50 of met Museumjaarkaart €5,00. Aanmelden kan door ons te mailen of even binnen te lopen. 

De kosten voor onze uitstapjes zijn verschillend per uitstap. Dit is afhankelijk van de entreekosten en het gebruik van de bus.


Vervanging coördinator 

Na 15 april gaat onze coördinator Saskia Kleiverda dus met zwangerschapsverlof. Wies Beekelaar neemt het coördineren van alle activiteiten van Saskia over. 

Vanaf 2 april loopt Wies mee om het Clockhuys Plein en onze bezoekers beter te leren kennen. En vanaf 15 april neemt Wies het stokje tijdelijk over. U kunt Wies bereiken via coordinator@clockhuysplein.nl. Komt u in april langs om kennis te maken met Wies?


Eerder verschenen Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief April Pdf
PDF – 376,4 KB 38 downloads
Nieuwsbrief Maart Pdf
PDF – 409,5 KB 32 downloads
Nieuwsbrief Februari Pdf
PDF – 421,8 KB 32 downloads